Search This Blog

Jan 20, 2022

 Winkelhuis is reeds verkocht

Archief en burreel kan dus bij U thuis, of eender waar anders , de vestiging is onbelangrijk, dit is zuiver internet-handel.

Onze handel : inkopen en schattingen nog steeds in de winkel alsook bij klant thuis. Verkopen gaan gewoon verder via onze websites en veilingen alsook : op ons nieuw winkel-adres :

Collectomania - Schotensteenweg 173 - Deurne 2100

Albert Van den Bosch heet U STEEDS WELKOM, door Corona liefst op afspraak … tel 0475692847

OVERNAME

is gepland op lange termijn, maar kan ook direct indien geinteresseerde voldoende ervaring heeft en dat wil

Door de familale mithochondriale genetische ziekte die onze dochters in zijn greep heeft, én met het oog op onze hoge leeftijd …zijn wij op zoek, naar de toekomst toe, naar een overnemer. Een enthoesiast verzamelaar, of ondernemende handelaar of geinteresseerde in een nieuwe beroepswending. Het beroep is zeer fascinerend en geeft grote voldoening. Dat komt vooral doordat alle voorwerpen die wij te koop stellen steeds een artistieke inbreng hebben van tekenaars, schilders, fotografen, drukkers, ontwerpers, kunstenaars

Er zijn 2 archieven :

- alles te koop op websites

en

- het andere archief zijn de persoonlijke verzamelingen : zeer gespecialiseerd naar ---druksels --- gedrukt vóór 1900; alle soorten kaarten, folders, plakaten, reklame. Bijvoorbeeldook postkaarten, zichtkaartenmenukaarten, adreskaarten, folders en publiciteit op kaarten met thematische afbeeldingen.

Ook mogelijk is uithalen van grote deel-verzamelingen om daar mee aan de slag te gaan..

Het geheel is de Overname van het Antiquariaat + virtueel met katalogen, websites, mobiele standplaats voor verzamelmarkten, verzamelbeurzen, standplaatsen in binnen en buitenland, klantenbestand.

gelieve mij te kontakteren, voor een afspraak in Antwerpen 0475 69 28 47